Érintésvédelmi BLOG

A villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatokat a jogszabályban meghatározott időben szükséges elvégezni. Az érintésvédelmi felülvizsgálatot 3 évente, a tűzvédelmi (EBF) felülvizsgálatot, és villámvédelmi felülvizsgálatot 6 évente szükséges elvégezni. Két felülvizsgálat között a villamos berendezések helyenként nagy állagromlásnak vannak kitéve. Sajnos sok esetben az üzemeltető hosszú évekig, évtizedekig nem hajlandó az állagromlást megállítani.

Tovább olvasok

A villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatokat a jogszabályban meghatározott időben szükséges elvégezni. Az érintésvédelmi felülvizsgálatot 3 évente, a tűzvédelmi (EBF) felülvizsgálatot, és villámvédelmi felülvizsgálatot 6 évente szükséges elvégezni. Két felülvizsgálat között a villamos berendezések helyenként nagy állagromlásnak vannak kitéve. 

Tovább olvasok

Villamos biztonságtechnikai pályafutását cégvezetőnk közel 20 éve kezdte meg, mely évek alatt a kezdetleges módszerekre alapozva, kialakította a ma, (saját) érintésvédelmi mérésekhez használatos legmegfelelőbb technikát és eszközöket. 

Tovább olvasok

Olvadó betét esettanulmány

2016. nov. 9.

0

 

Olvadó betétnél, laikus által készített fázis átkötés, baleset és rendkívűl tűzveszélyes kialakítás...

Tovább olvasok

Szerelvények rögzítetlenek, vezetékek beégtek, jelöletlen nem üzemelő vezetékek lebontása szükséges

Tovább olvasok

Bízza szakértőre személyének és vagyontárgyainak védelmét!